Soli Deo Gloria

Din El, prin El si pentru El sunt toate lucrurile. A Lui sa fie gloria in veci! Amin. Rom.11.36

About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

13 Responses to “About”

  1. violeta said

    Multumesc pentru recomandarea din blogroll 🙂

  2. solideogloriablog said

    Violeta m-am gandit ca este un blog care se inscrie pe linia SDG si pe langa asta este activ. Domnul sa ne dea intelepciune sa glorificam Numele Lui si in spatiul virtual.

  3. vaisamar said

    Cine e autorul acestui blog? La rubrica “about” de obicei sunt date informaţii despre autor… 🙂

  4. solideogloriablog said

    Imi pare rau “Vaisamar” dar am considerat ca nu este important cine sunt. Nu am de gand sa spun mai mult despre mine. De fapt blogul acesta vrea sa spuna mai multe despre Domnul Isus asa ca daca te ajuta sa-L cunosti mai bine pe El este suficient. Mie imi poti spune “Mihail.”

  5. violeta said

    “Mihail”, daca-mi dai voie sa-ti spun si eu asa, 🙂 eu nu stiu care e linia SDG. Eu sper ca blogul meu sa fie pe linia Bibliei si a Domnului Isus 🙂

  6. Dumnezeu sa te binecuvinteze pt ceea ce faci!

  7. cornelia said

    mersi pt sfat D-zeu mi-a vb inca o data ca ne putem distra si totusi sa ramanem curati Domnul sa te binecuvinteze si sa te calauzeasca in lucrare

  8. PETRONELA MERISCA(URSARESCU) said

    PACEA DOMNULUI.SUNT PETRONELA URSARESCU.CE MAI FACI?EU SUNT TOT IN ITALIA.NOI TOTI TREBUIE SA FIM PREGATITI IN ORICE MOMENT PENTRU VENIREA DOMNULUI ISUS.SA FIM MAI ATENTI LA CUVINTELE CARE LE SPUNEM ALTORA CA SA NU JIGNIM.CACI SUS IN CER VOM DA SOCOTEALA DE ORICE CUVANT NEFOLOSITOR CARE L-AM SPUS PE PAMANT.GLORIA SA FIE A DOMNULUI, AMIN!

  9. C R said

    Ce inseamna “Soli Deo Gloria”? Este o fraza luterana (la fel ca si Soli Scriptura)? Catolica (Soli eclesia)? Baptista?
    c

  10. solideogloriablog said

    CR- Soli Deo Gloria tradus inseamna “Doar lui Dumnezeu Gloria” Consider ca acesta este scopul suprem a tot ce exista si principiul cel mai inalt ce aduce semnificatie, directie, implinire si ordine in viata celui ce-si consuma existenta pamanteasca pentru Gloria lui Dumnezeu. In sensul acesta SDG este un mod de viata intrucat penetreaza fiecare domeniu al vietii si, mai mult de atat SDG este …principiul ce guverneaza existenta creata.

  11. mihail said

    pace,amin asa este

  12. darul lui dumnezeu said

    pace voua,teodora

  13. Noi, creştinii am ajuns să nu ne mai deosebim aproape cu nimic faţă de lume. Şi nu mă refer aici la exterior care e mult prea mult criticat, ci la interior care se pare că este uitat.Mustrăm fraţii şi surorile care nu sunt îmbrăcaţi conform normelor bisericii, dar nu îi mustrăm pentru că sufletul nu le este îmbrăcat conform Sfintelor Scripturi. Punem atât de mult preţ pe exterior şi din ce în ce mai puţin pe interior. Am uitat că noi trebuie să fim acei creştini care aduc lumina în lume. Am uitat că noi trebuie să fim o picătură de apă pentru cei însetaţi, noi trebuie să fim soarele pentru cei care sunt în întuneric, noi trebuie să fim zâmbetul pe faţa celor înlăcrimaţi. Uităm lucrurile astea. Ne cufundăm tot mai mult în comoditate, ne mulţumim că ne-am rugat în acea zi, ne mulţumim că am deschis Biblia şi am citit un capitol, două, ne mulţumim că am putut ajunge la biserică chiar dacă uneori moţăim, ne mulţumim că am putut spune tare şi înfocat: ’’Pace!’’
    Uităm că dacă am avea credinţa cât un grăunte de muştar, am putea muta munţii din loc. Uităm că putem vindeca bolnavi, că putem lupta cu Cel Rău şi că noi suntem Cei Aleşi. Uităm că avem un Tată care are putere cât în Cer şi pe Pământ. Continuăm să trăim cu feţele sumbre, să mergem la servici şi să venim acasă, să trăim zilnic în monotonia care ne caracterizează. Dacă mai scăpăm câte un bănuţ în mâna ce se întinde în faţa noastră, e perfect. Am făcut o faptă bună pe ziua de azi. Cum am vrea ca viaţa pe Pământ să fie mai bună dacă cei care au putere nebănuită, uită să o folosească? Noi nu suntem conştienţi că prin viaţa pe care o trăim, vorbele pe care le spunem, faptele pe care le facem, zi de zi ne lăsăm amprenta asupra a ceva. Dar oare lăsăm o amprentă pozitivă sau una negativă? Ştiai că dacă primeşti un talant şi îl îngropi pentru a nu-l risipi sau pentru că ţi-e frică să-l foloseşti, vei da socoteală mai târziu? TU chiar eşti conştient de puterea pe care o ai?

    scris de Cristian Dobrin -Alexandria pe 24 .09 .2010 -ora 22:51

Leave a comment