Soli Deo Gloria

Din El, prin El si pentru El sunt toate lucrurile. A Lui sa fie gloria in veci! Amin. Rom.11.36

Pe centru in Alexandria

Posted by Calea Domnului on August 22, 2010

 

Despre ce este vorba…

Suntem un grup de tineri din Biserica Crestina dupa Evanghelie si Biserica Baptista din Alexandria care de mai bine de un an de zile am hotarat sa mergem “pe centru” sa cantam despre Domnul Isus, dragostea si puterea Lui de a schimba si astazi vietile oamenilor si de a oferi iertarea de pacate si pacea sufleteasca pe care lumea nu le poate oferi. N-am iesit pe centru sa facem propaganda unui cult ci unei Persoane- Domnul Isus Hristos. El este Calea, Adevarul si Viata, Singurul Care-ti poate aduce fericirea adevarata.

Desi facem parte din doua biserici diferite totusi suntem uniti in Domnul Isus si astfel suntem frati unii cu altii si cu toti cei care iubesc pe Domnul Isus si vor sa traiasca in ascultare de El. In timpul verii, cand vremea ne permite, cantam pe centru in fiecare duminica dupa ora 20.30 iar in timpul saptamanii, avem activitati sportive sau studiu biblic.

Prin misiunea noastra vrem sa venim in ajutorul celor care sincer vor sa se apropie de Dumnezeu prin Fiul Sau Isus Hristos. Domnul Isus poate aduce eliberare de robia pacatului: de betie, curvie, fumat, pornografie, infidelitate conjugala si alte pacate care desi aduc placere de o clipa ruineaza suflete si distrug bucuria familiei. Daca te afli intr-o asa stare sau daca stii pe cineva care are nevoie de ajutor iti putem sta la dispozitie aratandu-ti din Biblie calea lui Dumnezeu spre vindecare, spre bucurie si implinire sufleteasca.

Cat ne sta in putinta si cu ajutorul lui Dumnezeu vrem sa iti fim de ajutor. Vrem sa ne rugam pentru tine, sa fim alaturi de tine si sa te indrumam pe Calea lui Dumnezeu. 

Daca aveti comentarii sau opinii cu privire la lucrarea aceasta va rugam, nu ezitati sa ne scrieti aici pe blog sau sa ne comunicati la numarul  0761.637.659 (Mihail Geabou).

Advertisements

4 Responses to “Pe centru in Alexandria”

 1. Gabriel (Lusa) said

  obicei mai vechi la tine Mihai; sa inteleg ca momentan slujesti in Alexandria?

  • solideogloriablog said

   Ce surpriza mi-ai facut Lusa… Nu stiu daca ma crezi dar chiar saptamana asta m-am gandit la tine. Nu stiu cum se explica chestia asta si ce trebuie sa inteleg de-aici dar nu m-asteptam sa aud o vorba de la tine.
   Zilele-astea am vorbit despre Sfarsitul lumii. Mi-amintesc ca tu ziceai ca “daca vine Domnul te scapa de o grija (de grija casatoriei)” Sa ma tii si pe mine la curent daca se-ntimpla ceva inainte de venirea Domnului. Daca ai un numar de fix, sa-mi dai si mie. Incerc sa te sun cand mai am minute.
   Da…frumoase vremuri si la Roman cand ne intalneam cu voi crestinii in parcul de la Gara…

 2. Pace!Imi place foarte mult cum ganditii si mai ales cum va purtatii!Am si eu o intrebare!O pot pune?Astept raspuns!Va multumesc

  • solideogloriablog said

   Pace ţie! Mariana,nu ştiu exact la ce te referi în mesajul tău dar nu uita că noi oamenii, chiar creştinii, putem aduce şi bucurii, dar singurul care nu dezamăgeşte este doar Domnul Isus Hristos, Dumnezeu. Cât despre întrebare, sigur că o poţi pune. Aştept

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: