Soli Deo Gloria

Din El, prin El si pentru El sunt toate lucrurile. A Lui sa fie gloria in veci! Amin. Rom.11.36

Coruptia la romani

Posted by Calea Domnului on July 18, 2008

Vai de mine caci parca sunt la strangerea poamelor si la strangerea bobitelor dupa culesul strugurilor; nu mai este nici un strugure de mancare, nici cea dintai smochina dorita de sufletul meu.

S-a dus omul de bine din tara si nu mai este nici un om cinstit printre noi. Toti stau la panda ca sa verse sange, fiecare intinde o cursa fratelui sau. Mainile lor sunt indreptate sa faca rau. Carmuitorul cere daruri, judecatorul cere plata, cel mare isi arata pe fata ce doreste cu lacomie si astfel merg mana-n mana.

Cel mai bun dintre ei este ca un maracine, cel mai cinstit este mai rau decat un tufis de spini. Ziua vestita de toti proorocii Tai, pedeapsa Ta se apropie. Atunci va fi uluiala lor.

Nu crede pe prieten, nu te increde in ruda cea mai de aproape; pazeste-ti usa gurii de cea care iti sta in brate. Caci fiul batjocoreste pe tatal, fata se scoala impotriva mamei, nora impotriva soacrei sale; vrajmasii omulu sunt cei din casa lui.

http://www.youtube.com/watch?v=lhxYr6h0cOw

Eu insa voi privi spre Domnul, imi voi pune nadejdea in Dumnezeul mantuirii mele. Dumnezeul meu ma va asculta! [ Mica 7.2-7, Sfanta Biblie]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: