Soli Deo Gloria

Din El, prin El si pentru El sunt toate lucrurile. A Lui sa fie gloria in veci! Amin. Rom.11.36

Pamantul trebuie udat cu sange

Posted by Calea Domnului on February 9, 2008

Fapte.14.22 …si spunea ca in Imparatia lui Dumnezeu trebuie sa intram prin multe necazuri.

2Tim.3.12 De altfel, toti cei ce voiesc sa traiasca cu evlavie in Hristos vor fi prigoniti.

Evrei 11.35-38 …unii ca sa dobandeasca o inviere mai buna n-au vrut sa primeasca izbavirea care li se datea si au fost chinuiti. Altii au suferit batjocuri, batai, lanturi si inchisoare. Au fost ucisi cu pietre, taiati in doua cu fierastraul, chinuiti. Au murit ucisi de sabie, au pribegit imbracati cu cojoace si in piei de capre, lipsiti de toate, prigoniti, munciti…

Noi Biserica, crestinii traim prin Sangele Domnului Isus. Sangele Lui, moartea Lui este viata noastra. Lumea din jur are si ea nevoie de sange, de sangele noastru ca un simbol al Sangelui Domnului Isus ce aduce viata. “Daca bobul de grau nu moare ramane singur.” “Sangele martirilor este samanta bisericii.” Doneaza cineva sange?

Haideti sa incepem sa ne obisnuim cu ideea. Crestinismul autentic are un pret iar pretul a fost stabilit de Domnul Isus. Orice alt pret mai mic reprezinta garantia unui crestinism fals.

Sa ne intoarcem sa suferim. Sa nu parasim Roma sau Golgota suferintei noastre. Exista atatea ocazii in care Domnul ne ofera harul sa suferim. Trebuie sa ne pregatim, sa nu mai mergem pe ocolisuri si nici pe scurtatura ci pe drumul pe care a mers Domnul Isus.

Este seceta. Pamantul este uscat si crapat. Fratilor- Pamantul trebuie udat cu sange! Mai este nevoie de sange care sa aduca viata. Da, se varsa prea mult sange in cauze nedrepte insa este nevoie de sange care sa fie varsat pentru Domnul Isus, din pricina Lui. Cuvantul a fost semanat dar el trebuie udat. Pamantul trebuie udat cu sange!

Advertisements

5 Responses to “Pamantul trebuie udat cu sange”

 1. gianina said

  “God, I pray Thee, light these idle sticks of my life and may I burn for Thee. Consume my life, my God, for it is Thine. I seek not a long life, but a full one, like you, Lord Jesus.”

  “Father, take my life, yea, my blood if Thou wilt, and consume it with Thine enveloping fire. I would not save it, for it is not mine to save. Have it Lord, have it all. Pour out my life as an oblation for that world. Blood is only of value as it flows before Thine altar.”

  “He is no fool who gives what he cannot keep to gain what he cannot lose.”

 2. violeta said

  … imi cer scuze, nu e cel mai indicat post la care sa apar cu urarea de bun venit. M-am adresat bineinteles, dvs, spunandu-va Bine ati revenit dupa pauza

 3. solideogloriablog said

  Multumesc Violeta. Stai linistita, cred ca mai este har si oricum o vorba buna face foarte bine chiar si la postul asta caci cele rele le gasim la orice pas si mai ales, uneori de la cine nu te astepti. Multumesc.

 4. violeta said

  Bomnul sa va binecuvanteze. Astazi EL mi-a raspuns la o intrebare arzatoare prin acest post

 5. […] drept sa te increzi in Dumnezeu si sa nu /te/ pleci. Mi-a placut postul pe care l-am citit azi in Soli Deo Gloria. Sangele Domnului Isus. El si-a varsat intreg sangele pentru noi, Nu a precupetit nimic pentru ca […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: